Avem o experienta vasta in domeniul serviciilor funerare si suntem recunoscuti la nivel european pentru seriozitatea, promtitudinea, devotamentul, demnitatea si nu in ultimul rand, calitatea serviciilor de cea mai inalta clasa. Aceasta este o consecinta a atentiei pe care o acordam fiecarui detaliu din momentul in care familia indurerata ne contacteaza.

La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta, astfel ca impreuna, sa gasim solutii eficiente conforme cu cele mai exigente cerinte.

Suntem constienti ca va aflati intr-un moment dificil in momentul in care intrati in contact cu noi, insa va asiguram, de faptul ca suntem alaturi de voi in acest moment, cu tot profesionalismul de care am dat dovada in toti acesti ani, cu demnitate si cu respectul pe care suntem capabili sa il demonstram, pentru a te ajuta sa depasesti acest moment.

Misiunea noastra este sa facem in asa fel incat, momentul prin care treci acum, sa fie cat mai uman si mai suportabil, sa te ajutam prin ceea ce facem, sa treci cu bine peste situatia grea in care te afli.

Cu fiecare gest şi cuvânt de mulţumire pe care le-am primit , ne simţim mereu mai autentici şi adevăraţi în meseria noastră.

Cartea noastra de vizita este recomandarea si multumirea clientilor, pentru serviciile oferite de firma noastra.

Compania REQUIEM are ca obiect principal de activitate :

  • servicii funerare
  • repatrierea decedatilor
  • transport funerar
  • transport international al persoanelor decedate
  • obtinerea pasaportului mortuar